Martini El-teknik er en moderne installations- og teknikvirksomhed.
Vores hovedarbejdsområde er Lolland-Falster samt Sydsjælland, men vi kører selvfølgelig også i resten af Danmark.

I 2009 startede Martin Christensen virksomheden Martini Automation, hvor der blev ydet service til en række store virksomheder i Danmark samt udlandet.
Efter et 3. måneders langt ophold i USA i 2013, var tiden kommet til at bytte de gamle lokaler ud med nye og større. Valget blev lokalerne på Tuemosevej 3A i Stubbekøbing, hvor der er plads og mulighed for at driver virksomheden videre.

Samtidig valgte vi at skifte navn til Martini El-teknik ApS, så vores virksomhed nu også er mere attraktiv over for de private kunder, der er blevet en endnu større del af vores kunde grundlag.

Igennem tiden, har vi udført mange forskellige opgaver, og næsten ikke to dage er ens. Vi har i dag vores private kunder, som vi servicer med alt lige fra skift af stikkontakter til nye hvidevare, og vi ønsker forsat fremover at dette skal være en stor del af forretningen. Derudover har vi forsat kontakt til virksomheder, lige fra de små lokale snedker, til de store virksomheder som Nissan, VW, Bentler, Danfoss, Grundfos, og mange flere.

Martini El-teknik er en virksomhed i stærk udvikling, som tilbyder et højt fagligt niveau samt god service.
Vi levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og lægger stor vægt på at overholde aftaler samt hurtig levering.

Martini El-teknik har kompetencer inden for blandt andet belysning, alarm- og overvågningsudstyr, el-automatik, robotteknik, privat- og erhvervsbyggeri, samt servicering af private og erhvervskunder.

Visionen er, at være den foretrukne installatørvirksomhed på Lolland- Falster samt Sydsjælland inden for husinstallationer, service og nybyg, samt maskineinstallationer.
For os er jobbet som el-installatørvirksomhed ikke bare et job, men en lidenskab som kan ses på resultatet.